Over ons

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat sinds 1950 op diverse manieren ambachtelijk schepijs aanbiedt aan de consument. In het afgelopen decennium heeft het zich ontwikkeld tot een geloofwaardige producent van schepijs voor horeca en schepijsvitrines. Daarbij onderscheidt Gebo Gelato zich door de superieure kwaliteit van het ijs en de scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.

In Oud-Beijerland (Zuid-Holland), onder de rook van Rotterdam, vinden zowel de productie als de logistieke werkzaamheden plaats, vanuit deze vestiging leveren wij door heel Nederland. De distributie van Gebo Gelato speelt daarin een onmisbare rol. We leveren met eigen diepvrieswagens zodat de kwaliteit van het schepijs gewaarborgd blijft. Gebo Gelato is flexibel, punctueel en denkt graag mee met de klanten.

Met Gebo Gelato kiest u voor een producent die zich steeds nadrukkelijker manifesteert in de wereld van schepijs. Niet alleen door het continu streven naar de ultieme smaakbeleving maar ook door de focus te leggen op de uitstraling van ons ijs, met name voor schepijsvitrines. Niet alleen bieden wij mooie hoog opgemaakte en volledig af gegarneerde vitrinebakken aan, deze worden ruim afgevuld (ca. 5,5 liter) met relatief zwaar ijs (minimaal 3750 gram) zodat u veel rendement uit uw bakken schept. Horeca-zaken kunnen kiezen uit een zeer breed assortiment aan kwaliteit ijs, daarnaast denken wij mee met elke exclusieve wens van chef-koks.

Veel aandacht wordt besteed aan de wet- en regelgeving die er is rond de productie, verkoop en transport van schepijs. Gebo Gelato werkt volgens het HACCP-standaard en laat het productieproces meerdere keren per jaar toetsen door daarin gespecialiseerd bedrijven. Daarbij wordt getracht het maatschappelijke ondernemen niet uit het oog te verliezen, waar mogelijk proberen wij daarnaar te handelen zodat ook een volgende generatie kan genieten van ons schepijs.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier